14 Ağustos 2010 Cumartesi

Cataclysm 12759 ve Yenilikler


Bugün yeni bir patch beta serverlara uygulandı. Her patchde olduğu gibi tüm yenilikleri ilk gün öğrenmek mümkün olmayabilir, fakat mümkün olduğu kadar çok şeyi size aktarmaya çalışacağım.
Bu değişikliklerin içinde UI değişim ve toparlamaları, yeni modeller, eğişen modeller, guildler için yeni item ve heirloomlar, yeni bir outdoor PvP bölgesi ve faction ı, Mastery gibi şeyler yer almakta.

Guild Vendor
Ben öncelikle yeni guild bonuslarından konuya girmek istiyorum. Artık nasıl olacak kesin detaylar yok ama Guild Vendor diye bir şey eklendi oyuna, henüz betada itemların ücreti yok fakat gayet hoş şeyler satılmakta.


Guild Achievements
Ayrıca yeni guild achievementları da eklenmiş durumda. Şimdilik elimizde bu kadarı var :


Satılan flying mountu merak eden olursa, muhtemelen kendisi aşağıdaki gibi olacak


Mount ve Companion Petler
Artık binek ve petlerinizi de spellbooktan göreceksiniz. Professionlardan sonra binekler de buraya taşındı, yeni halleri yoruma açık, bence güzel olmuş.


Yeni Yükleme Ekranları
Tüm bölgeler için olan yükleme ekranları güncellendi. Dungeon ve Raidlerde böyle bir şeye gerek duyacaklarını sanmıyorum. Soldan sağa sıraya göre ; kalimdor, eastern kingdoms, outland, northrend.


%310 Hızında Binekler
Artık Artisan öğrenen herkes %310 hızında uçabilecek. Cataclysm bunun için sadece 5k gold ve 85 level şartını koymuş. Aşağıdaki resimde 80 level olduğuna aldanmayın, blue postta düzeltildi bu bilgi.


Mastery ve Specialization
Daha önceki yazılarımda açıklamış olduğum özellikler artık betada test edilebilir durumda. Trainerınızdan öğrenerek talent arayüzünü kontrol edebilirsiniz.


Holy Power UI
Zaten beklenen birşeydi ve oldu. Artık Paladinlerin de kendilerine ait bir UI elementleri var. Ne diyelim, hayrını görsünler :).


ve Thrall ...
Emekli Warchiefimizin artık yeni bir oyun içi modeli var. Gayet hoş olmuş, umarım özel NPClerin hepsine yeni modeller ekler Blizzard.


0 Yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger