19 Kasım 2010 Cuma

Hacklenmemek için dikkat


Selamlar Arkadaslar,

Bugun size Keyscrambler adlı programı tanıtacağım.Bu programı kullandıgınız surece bilgisayarınızda Keylogger bile olsa World of Warcraft şifrenizi rahatlıkla girebileceksiniz.

Keyscrambler nedir ? 

Şu ana kadar belki adını bile hiç duymadığınız kendi küçük marifeti büyük bir yazılım olan KeyScrambler’in amacı keylogger’lara karşı bilgilerinizi güvende tutmak amacıyla yapılmış bir yazılımdır.

Bunu sizlere En basit örnekle anlatacak olursam

KeyScrambler olmayan bir sistemde , keylogger türü bir klavye kaydedici yazılım var ise klavyeden bastıgınız her turlu karakteri kaydedecek ve keyloggerı kodlayan kişiye gonderecektir.

Aşağıdaki resimde goruldugu gibi Keyscrambler kurulu olmayan bir bilgisayarda klavye ile yazılan herşey olduğu gibi keylogger'a log olarak kaydediliyor.


Aşağıdaki resimde goruldugu gibi Keyscrambler kurulu olmayan bir bilgisayarda klavye ile yazılan herşey olduğu gibi keylogger'a log olarak kaydediliyor.


Fakat Keyscrambler yuklu olan bir bilgisayarda keylogger ın klavyede bastıgınız karakterleri degil de programın rastgele sectigi karakterleri kaydettigini gorursunuz.


Ayrıca programı sadece nette surf yaparken kullanmak isteyenler için Mozilla Firefox'a ait addon uda kurabilirler!

Kişisel veri güvenliğine önem verenlerin seveceği bir Firefox eklentisi olan Keyscrambler ile klavyenin kaydını tutan zararlı yazılımlardan korunabilirsiniz. Kullanması bedava.

Son yılların en sık karşılaşılan güvenlik sorunlarının başında gelen klavye girdisini kaydeden yazılımlardan (keylogger) korunmak artık sizin elinizde. Mozilla Firefox eklentisi olarak indirebileceğiniz Keyscrambler, Firefox ile girdiğiniz tüm sitelerde güvenli bir şekilde sörf yapabilirsiniz. Ayrıca Internet Explorer için kuracağınız program vasıtasıyla da Internet Explorer girişlerinizi de güvenli bir hale getirebilirsiniz. Basit bir arayüze sahip olan Keyscrambler aracını isterseniz sağ alt köşedeki konumunda kullanabilirsiniz.

Addon u indirmek isteyenler için :

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3383/

Evet bunun yanı sıra program bazı online oyunları da destekliyor ve bunların içinde World of Warcraft yer alıyor.Suan ıcın destekledıgı onlıne oyunlar yeterlı gıbı gozukmese de ılerıde gelecek guncellemelerle listenin uzayacagına eminim.İşte programın destekledigi oyunlar;

Dikkat !! Programın sadece Pro ve Premium versiyonları aşağıdaki Online oyunları destekliyor. 

  • World of Warcraft 
  • Runescape 
  • Steam 
  • EVE-Online 
  • Turbine Launcher (Lord of the Rings Online; Dungeons and Dragons Online) 
  • Station Launcher (Star Wars Galaxy; EverQuest; EverQuest 2; Pirates of the Burning Sea; PlanetSide; Vanguard) 
Evet arkadaslar aşağıdaki resimde de goruldugu gibi programımız World Of Wacraft'da sorunsuz bir sekilde çalışıyor.




Testte Kullanılan Programlar:

Casus Bilgisayar 007 (Keylogger) 3.92

Nolur nolmaz diye link vermek istemiyorum.


KeyScrambler 2.7.0 
http://www.qfxsoftware.com/download.htm

Yazı http://forum.donanimhaber.com/m_44559297/tm.htm adresinden alınmıştır.
Donanımhaberden Vellastus'a teşekkürler

0 Yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger